Ta inget för givet

”Lyckan kommer lyckan består”…. Så är det, tro inget annat! ( från boken ”Växternas språk”- Solöga) Ibland har vi nog svårt att tro det kanske.

Doften är i alla fall underbar och vinden har lugnat ner sig på midsommaraftonens kväll. Stilla, tyst och ensam står den där och sprider doften. Allt blir inte alltid som man tänkt sig.

Vallmokjol i sommarsol
Vallmodans i måneglans
Vallmomun i sidentunn
Vallmoröda blommor glöda
Vallmovild vallmomild
Vallmovind mot Majas kind

Vallmokjol i sommarsol
Vallmodans i måneglans
Vallmomun i sidentunn
Vallmoröda blommor glöda
Vallmovild vallmomild
Vallmovind mot Majas kind

Vackra fina Vallmo! Nu är tid att läka….. Våga att älska igen! ( Växternas språk- solöga)

Njut av sommarens ljus och värme! Var rädda om varandra ❤

 

Lyx med färger

Tänk att du står där i köket och vänder dig om för att gå ut på verandan….

Där ute på bordet står nyslungad honung! Vilken tur att det är lite grekisk yoghurt kvar, så det blir lite yoghurt med ljus härligt god honung.

Honungscitat

Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre.
Källa: Nalle Puh

Här kan ni läsa om allt bra honung gör.

Bortglömda rosor

Bortglömda rosor… Äntligen fick jag med dem hem! Förra veckan fick jag en bukett med rosor och några fina ord. Det var på jobbet och jag ställde in dem i kylen eftersom jag inte skulle hem.

Igår fick jag äntligen med mig de hem. Och tänk; de var fina fortfarande. I en av de röda rosorna ligger ett litet maskrosfrö ❤ . Jg tittar i boken ”växternas språk” . – smyg inte med kärleken, öppna upp ditt hjärta och släpp in kärleken. Låt din kärlek synas och märkas. Låt den skapa genomklang i välden!

 

Trött morgon

I dag känner jag mig som denna fina kisse…. trött och vill krypa ner i sängen igen. Hur mycket man än sover känns det som om tröttheten finns kvar.  Men kroppen vaknar nog snart.

Vackra färger…. I helgen när tvätten hängde ute på tork dök denna lilla färggranna bagge upp och landade på en av mina tröjor.

Ha en fin dag!