Autumnstudio

Autumnstudio blomverket del 2

Del 2 av Blomverkets workshop

 

Jag tänkte fortsätta med lite bilder från Autumnstudio workshopen med Paula Lundberg ochBlomverket.Det var ju ett tag sedan jag var här inne och skrev. Det har varit fullt upp och just nu har jag precis vaknat till liv efter en hemsk natt med hög feber och feberfrossa. Febern är inte borta men jag har stoppa i mig lite alvedon.

Det var en fantastisk dag bland en massa härliga och kreativa människor. Jag som aldrig hade bundit en blombukett eller hållt den så som de lärde oss när man sätter ihop den, hade supersvårt att få till det med fingrarna. Haha skrattar åt mig själv just nu när jag tänker tillbaka.

 

Autumnstudio

Vi pratade bland annat om befintligt ljus, skuggor eller ej.

 

Autumnstudio

Det bjöds på fin och god mat.

 

Allt var så himla välordnat och fint.

 

Autumnstudio

Vacker dukning.

Autumnstudio

Många härliga buketter blev det.

Vill ni så titta gärna in på Blomsterverkstads sida och blogg. 

Och här hittar ni mitt första inslag från workshopen.

Som avslutning fick vi varsin personlig goodiebag med oss hem. Så jättefint!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.