En ”lyxdag”


I dag har jag haft en lugn stilla dag. Jag har suttit och fått mina naglar gjorda som nagelmodell. Det var flera år sedan jag gjorde något liknande. Jag var till en tjej under utbildning och är än så länge riktigt nöjd. Denna duktiga blivande nagelterapeut hittar ni på instagram @ lottas_nageldrom

När jag sedan går förbi Kicks stannar jag till och går in. Där inne finns en av mina favoritoljor till naglarna -Scratch nailfood. Den doftar behagligt av lavendel och innehåller bl.a. myrraolja. Jag har en även en annan favorit och det är Maria Åkerbergs myrraolja.

4 reaktioner till “En ”lyxdag”

  1. Hej. Vilka vackra naglar. Skulle så gärna ha såna men då jag jobbar på ett boende för multisjuka så får jag tyvärr inte ha. Får njuta av dina 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s