Den där flyktiga känslan


Inspiration som kommer och går…

Söndagens fotoutmaning är ”inspiration”. Var hämtar ni inspiration? Själv funderade jag på det i flera dagar. Samtidigt som jag har varit lite ofokuserad och tankarna har varit på andra saker. Efter en veckas värk i en visdomstand…bl.a. orkade jag besöka mitt underbara barnbarn en stund i torsdags. Först kände jag att…näe, jag orkar inte åka de 3,5 milen till sonen och barnbarnet. Men när sonen sa att helgen var de upptagna så bestämde jag mig. Hopp upp ur soffan och i väg.

Det blev lite lek i sandlådan. Trots kylan som var ( enligt mig) då sandlådan låg i skuggsida, så gav hon mig massor med inspiration och glädje!

DSC07617

Jag är glad att jag tog mig ur soffan och åkte.

DSC07680På fredagen fick jag ett samtal från en blomsteraffär i stan…jag hade blommor att hämta!? Vad nu detta?

Vackra fina rosor för att hon vet att jag älskar rosor och för att hon tyckte jag behövde dessa nu… min far gick ju bort i tisdags. De vackra rosorna är lika glödande i sina höstfärger som träden är ute just i dagarna när solen lyser och luften är kall och frisk. Jag njuter av dem fortfarande och doften är svag och behaglig. Tack fina du!

DSC07651.jpgMannen sov fortfarande och jag satte på kaffet, smög mig ut med kameran i handen och möttes av en kall vacker morgon. Det enda sällskap jag hade var småfåglarna som flög från gren till gren.

En liten tanke på det som inspirerar mig, ger mig inspiration. Allt jag känner för detta är massor med tacksamhet!

Njut av söndagen och jag hoppas att ni får lite inspiration genom mina bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s