I den vackraste tiden


Jag älskar naturen…jag älskar hösten….jag älskar höstmorgnar!

DSC07613

På väg till pappa och innan jag går in pratar jag med en fin vän. Hon säger de fina orden som jag alltid kommer att bära med mig, ” i den vackraste tiden…”

Efter kraftigt åskväder på morgonen tittade solen fram vid lunchtid och det blev ännu en fin höstdag. Åh vad jag älskar hösten! Det känns lite magiskt på något sätt att himlen sprack upp och solen kom fram. En dag som började med att kroppen hade influensakänsla och en enorm värk kring visdomstand och kind. Jag stannade hemma….

DSC07610.jpg

I dag blev det lite personligt på bloggen, något jag egentligen inte tänkt. Men när pappa somnade in i går, lite hastigt så tände jag ett ljus på verandan när jag kom hem. Ljuset och lyktan samt ljus och färger runtomkring gjorde att jag inte kunde låta bli kameran.

I sorg och chock reagerar vi alla olika pga av att vi är olika, bär på olika känslor, bär med oss olika upplevelser genom livet. Det här är mitt sätt.

DSC07609

”Du valde hösten, i den vackraste tiden av alla färgers färger”

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s