Höstfotografering


Nu för tiden blir det inte lika mycket fotograferande. Tiden och orken räcker liksom inte till. Jag försöker att få till en balans med allt och undrar lite hur alla andra får till det.  Men igår hade jag en liten guldstund tillsammans med mellersta sonen. Åh så underbart att få vara med sina söner!  DSC07573.jpgVi gick på stan och sedan handlade vi i matbutiken. Kameran var så klart med då jag skulle försöka få till ett #höstfoto till söndagens fotoutmaning på fotosöndags hemsida .

Bilden med flyttfåglarna och solen som höll på att gå ner fick bli mitt bidrag. Tyvärr fick jag så bråttom så jag glömde i all hast att kolla inställningarna på kameran. De förflyttar sig ju så himla snabbt och jag var tvungen att hitta en plats där jag kunde stanna bilen säkert.DSC07581

Hittade ett citat av George Eliot: Härliga höst. Min själ är gift med dig, och vore jag en fågel skulle jag flyga runt jorden och söka dig om och om igen.

Njut av det vackra höstvädret som iallafall vi har här även i dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s