Tid


Kommer in och möts av ett tyst hem. Jag sätter mig vid köksbordet efter att ha tänt lite lampor. Tänker tillbaka på mycket och känner mig lite vilsekommen då jag upptäcker att  jag har glömt hur det var….ensam hemma vid  köksbordet.

Samtidigt är jag så tacksam för allt jag har varit med om senaste tiden. Senaste tiden? tänker jag snabbt… Det har verkligen varit här och nu och jag lever varje sekund, minut och dag.DSC07534Jag är tacksam över ljuset, värmen som fyller det lilla torpet som vi tycker så mycket om. Lampslingan har fått sin plats på väggen i köket och fyller rummet med varmt fint ljus.

DSC07529Trots att jag är själv i kväll tänder jag massor med ljus. Höstkvällen  smyger sig på med sitt mörker. Kanske är jag lite borta i tankarna en stund…, men det rensar bara hjärnan, eller hur? *ler*.

Tänk vad snabbt man vänjer sig med saker, platser, personer och framförallt värme och närhet ❤

Snart, snart… ❤

6 reaktioner till “Tid

 1. Ja visst går det fort att vänja sig, vid det som finns en stund vid sin sida, det som finns omkring oss. Omvälvande och fullt så levande ❤

  Önskar dig en fin dag 🙂

  Kram min vän 😉

  Gilla

 2. Du beskriver dina känslor så att det berör, Jättefint och tänkvärt. Tid, ja, för mig känns det just nu som att den går alldeles för fort och jag inte riktigt hinner med. Hinner med vad kan man undra och inser att jag hinner om jag slutar med alla krav på mig själv. Tänd ett ljus, gör ingenting, samla tankarna och koppla av… det jag inte hann med idag kan jag göra imorgon. Som den här kommentaren jag nu skriver hos dig, trots att inlägget inte är från idag.
  Sköt om dig och tack för ditt besök hos mig!! Har inte svarat, har liksom inte hunnit med 😉 // Anita

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s