Inga prestationskrav


Tänk att det kan funka! Att inte känna krav på att prestera. Lite magiskt men ändå läskigt.

I går ringde en väninna och säger helt plötsligt; Nu ska jag dra kort och du ska tala om för mig vad för kort jag drar! Det var kort från tarotkortlekar.

DSC07391
Stora kraftiga lökar, klara för att dras upp.

Ups….genast slog nervositeten in men hon sa bara lugnt; släpp oron! Sagt och gjort så satt vi där vid varsitt köksbord hostiga och förkylda. Och gissa! Jag lyckades med alla ca 11-14 kort. Det var såå häftigt och jag kände mig så bra men ändå hade jag den där känslan…men hur är det möjligt?? 😉

Varför berättar jag det här då? Jo att när man inte ställer en massa krav på att vara bra, att känna att det är ok att ”missa” så flyter det på så himla lätt. Och egentligen är det inte säkert att nästa gång går lika bra, men roligt varje gång man testar. Vi blev avbrutna av sotaren och då tappade jag fokus/känslan. Men jag har ju en nysotad skorsten inför kall höst och vinter 🙂

DSC07393
Några av de få äpplen som finns på fruktträden i år

Ha en fin helg!

8 reaktioner till “Inga prestationskrav

  1. Vilka vackra bilder du tar!

    Grattis till intuitionen/vetandet! Grymt jobbat! Jag älskar den där känslan när jag vet att jag vet. Det tar dock tid att lita på den. Övar fortfarande. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s