Handarbete och vila


Hostar och snörvlar och är allmänt hängig. Hushållspappret minskar snabbt. Skolstart och många baciller som flyger omkring och hoppar från kropp till kropp. De och en massa andra orsaker har nog gjort att kroppen säger ifrån.

DSC07401

Just nu har jag två stickningar på gång…barnbarnets kofta och en tröja till mig själv. Den lilla rosa barntröjan är snart klar men jag kunde inte låta bli att tjuvstarta med tröjan till mig själv. När jag sitter här under filten med stickning i händerna tänker jag tanken att ….man kanske skulle sticka och sälja… Nja, arbetet man lägger ner är ganska så många timmar.

 

DSC07399

Vuxentröjan stickas med svart tunn alpakka och Drops kid-silk. Jag gillar det svarta kid-silk garnet då det inte är riktigt samma svarta som alpakkan. Det blir så levande och ”händer något” i tröjan.

 

4 reaktioner till “Handarbete och vila

 1. Absolut skall du sälja det du stickar, om du inte vill ha det kvar till dig själv 😊👍🏻

  Jag menar att on du gillar att sticka och njuter av de stunder, så är det ju bara att sticka på och sälja.
  Eller så stickar du till barnbarnet och till dig själv, fotograferar och berättar om garnet och skriv ett pris på vad en kofta till vuxen i storlek ? skulle kosta för att sedan ta upp beställningar.

  Så vacker inlägg trots din förkylning (Krya på dig) och alltid vackra foton ❤️

  Önskar dig en underbar fridfull helg 💖

  Liked by 1 person

 2. Å, så roligt att sticka! Det gjorde jag jättemycket förr, men nu var det så längesen så jag tror inte jag kommer ihåg hur man gör…:(. Krya på dej snart, inte roligt att känna sig sjuk o hängig. Men bra att ha något roligt att göra som inte är alltför ansträngande då man är sjuk!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s