Start


Ibland hinner man inte riktigt med det man tycker om att göra. Kameran har fått legat och vila  i sin väska ett tag nu. Och snart ska jag iväg igen, så jag lägger snabbt upp några bilder. Jag är med i en fotogrupp som heter fotosöndag och dagens tema är start. Mitt bidrag är morgonens nyvärvat ägg som jag har förmånen att få hämta.DSC07383Morgonens skörd av tomater och ljumma ägg.

DSC07387

Nu dags för omelett ….

7 reaktioner till “Start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s