Månen


Morgonkaffet på bordet, man är trött och vänder huvudet åt vänster och tittar ut genom köksfönstret. Där uppe på en klarblå himmel hälsar månen godmorgon.DSC07191Jag får med lite grenar i nederkanten och när jag väntade på att kameran skulle knäppa ( Jag har kameran inställd på självutlösaren för att få bort så mycket skakningar som möjligt) flög det fåglar förbi. Det såg jätte häftigt ut, snudd på lite spöklift. Men tyvärr hann de flyga förbi.

DSC07195Jag klippte inte bort grenarna, fick för mig att jag ville ha de kvar, varför vet jag inte.

DSC07198.jpg

Passa nu på att njuta av solen då den ska besöka oss från en vacker himmel idag…i alla fall kring Upplandstrakten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s