Morgonpigg


Ja jag vet inte det jag….. Klockan ringde och att ligga kvar och somna om känns onödigt. Efter en stund med kaffe vid köksbordet kryper jag ner en stund i sängen igen. Och jag erkänner att jag tycker att det är lite mysigt att sitta i sängen med lakanet kring benen och pyssla och titta på alla foton som ligger på SDkortet.

Ute är det grått men det blåser absolut ingenting. Egentligen borde man passa på att sätta sig på cykeln nu kl 6:30….men, näe det är mysigare med datorn i knät så här tidigt på morgonen. Haha kroppen måste ju få vakna till liv *ler*DSC07021

He en fin dag alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s