Glutenfria hönökakor


Då vi har ett antal av Lailas mjölmix   hemma så har jag försökts att baka tidigare med det men inte lyckats. Men äntligen hittade jag ett supergott och bra recept på  en bloggsida. Det blev omtyckt även av vuxna pojkar ;-). Jag använde mig av Lailas mjölmix eftersom det var det jag hade hemma. Tyvärr innehåller det vetestärkelse så egentligen är glutenfria mjölmixer inget för mig som är veteproteinallergisk, men jag kunde inte motstå att smaka detta goda bröd!

k_0005_Lailas-bla-450x450
Bild lånad från http://www.kockens.se

Receptet hittar ni HÄR Men ett originalrecept kommer härifrån. Och jag håller verkligen med att det är nog hittills det godaste glutenfria bröd jag har ätit. Ska försöka mig på en egen mjölmix utan vetestärkelse framöver.

DSC06986.jpg

DSC06992

God mellanmålsmacka med ruccola, rädisor och stekt äggvita ( tål inte äggulan).

2 reaktioner till “Glutenfria hönökakor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s