Som meditation


Ingen stress, inga måsten….precis så ska en semester vara. I dag satt jag en stund i min lilla oas och njöt av solen, blommorna men tyvärr också av blåst som gör att det kommer kalla vindar emellanåt. Stickningen jag började med innan jag råkade ut för min hjärnskakning har legat på is tyvärr. Barnbarnet kanske växer ur den. Men nu ska jag göra den klar har jag bestämt! Och egentligen är en stund med stickningen som en stunds meditation. Lugnt och avslappnat men också ibland djup koncentration.

DSC06759

Läste om plättar i luften på Lantliv och fick så fina idéer. Så nu åker min krukväxt ut på verandan. Får se vad jag hittar på med den.

DSC06756

Mina små clementinväxter får också stå ute en stund. De är dags för större kruka…haha men då vet jag inte var jag ska ha dem. Jag bor ju på lite få kvadratmeter.

Min lilla fina älva fick också komma ut i solljuset idag 🙂 Och snart kommer finaste barnbarnet. ❤

 

 

 

4 reaktioner till “Som meditation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s