Det där med att cykla


Nu är semestern i full gång. Det är lätt att sätta sig i stolen och bli sittandes där. I dag blåser det massor …6m/s enligt mobilappen, men jag undrar. Cyklingen var jättejobbig.

Ja, jag erkänner att konditionen är urusel men skam den som ger sig. Jag flåsade mig igenom en mil på asfaltvägar och motvind. Det ska bli bättre, jag har lovat mig själv det.

Ha en fin söndag!

DSC06746.jpg

6 reaktioner till “Det där med att cykla

  1. Lycka till med cyklandet! Jag har inte heller haft ute cykeln mycket i år, tiden har inte funnits och så är det ju precis som du säger så väldigt blåsigt jämt… Men nu när vi kommit hem efter vår resa hoppas jag komma ut på några rundor, det är så härligt att cykla tycker jag!

    Gilla

  2. Det där med att cykla har jag svårt för, inte som i ungdomen då man cyklade hela dagarna. Numera jag går hellre en snabb promenad på en ca mil (vilket händer minst en gång per vecka) än sätter mig på en hård sadel. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s