Naturen är fantastisk


Några dagars ledigt..och jag trodde att jag inte skulle göra något. Men nu när veckan har gått så förstår jag att det har varit en hel del att göra. Känner mig nöjd med veckan ❤

Jag stannade till igår vid Linnés Hammarby. Kände inte riktigt för att gå in då vädret var lite osäkert. Det blåste som bara den och himlen såg lite lömsk ut. Men i sommar ska jag ta mig tillbaka och titta runt överallt.

Rosenmalvan växte vilt vid staketet. Den är en prydnadsväxt. Men kan tydligen också användas som läkeväxt. Läste lite här.

Rosor och pioner är nog de vackraste trädgårdsblommor jag vet. Tydligen är det Rosens Dag i morgon den 2:a juli.  Rosälskare över hela landet njuter då av underbar rosblomning, och dessutom har Rosa namnsdag.

Ännu en plats jag tycker är vacker. Fina gräsmattor, vatten och vit sand samt lite skog. En behaglig promenad i vacker natur.

6 reaktioner till “Naturen är fantastisk

 1. Hejsan
  ”Snubblade” över den här bloggen och jag måste säga att du tar väldigt bra bilder, jag håller med när du säger ”Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi, Jag använder mig av min kamera sådana stunder” det gör jag också, så fortsätt med det du gör!
  Ha en bra helg och kommande vecka!

  Liked by 1 person

 2. Hej. Visste inte att det finns en Rosens dag 🙂 Samma datum som min man fyller på så nu kommer jag att komma ihåg det 🙂 . Jag har försökt odla rosor då jag haft trädgård men det är inte min starka sida, kanske har jag för lite tålamod, vad vet jag. Däremot så älskar jag Pioner och de har jag lyckats bättre med. Som vanligt var det jättefina foton här 🙂

  Liked by 1 person

  1. Ja det är lite pyssel med rosor. Just nu har jag ingen egen trädgård då jag hyr mitt hus på en gård. Men förr försökte jag också och var på god väg tror jag att lyckas.
   Tack snälla, det värmer att höra att du tycker om mina foton 🙏💞

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s