Regn


Klockan är 6…Det är 10,9 grader varmt ute och luftfuktigheten är hög efter gårdagens och nattens regn. Ledig är jag den här veckan. Fy vad ska man göra i regnet? Tog kameran med mig ut på verandan. Blött, blött, blött.

Eftersom jag är ledig kryper jag ner i sängen igen efter att ha fixat frukost och kaffe.

Det går inte att låta bli att tycka om doften av regn och sommar. Men jag vill ändå ha lite varmare.

När ska jag ta tag i denna fina gamla vän? Just nu får den stå ute i regnet. Usch, jag vårdar dig inte som förr kära cykel. Förlåt!

Rosa, utslagen, regndroppar, lugn.

4 reaktioner till “Regn

  1. Regn har sin skönhet också 🙂 Ljuva fina bilder, foton som du så vackert tar och som talar för sig själva i sin egna bild ❤

    Skönt med en vecka där du får njuta av det du önskar dig, hoppas jag 😉

    Solvarma kramar kommer här 😀

    Liked by 1 person

  2. Jättefina bilder 🙂 Tyvärr behövs det ju komma rätt mycket regn eftersom grundvattennivån är så låg nästan överallt men jag börjar tröttna lite på att det regnar nu faktiskt. Dessutom som du säger, lite varmare kan det väl i alla fall vara. Ha det gott ! 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s