Bortglömda rosor


Bortglömda rosor… Äntligen fick jag med dem hem! Förra veckan fick jag en bukett med rosor och några fina ord. Det var på jobbet och jag ställde in dem i kylen eftersom jag inte skulle hem.

Igår fick jag äntligen med mig de hem. Och tänk; de var fina fortfarande. I en av de röda rosorna ligger ett litet maskrosfrö ❤ . Jg tittar i boken ”växternas språk” . – smyg inte med kärleken, öppna upp ditt hjärta och släpp in kärleken. Låt din kärlek synas och märkas. Låt den skapa genomklang i välden!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s