Njut av värmen!


Vilken fantastisk morgon. Det har i och för sig regnat i natt, så allt var blött. Men med öppen dörr fick vi njuta av värmen och fågelkvitter. Finns det något härligare att komma på att det är långhelg och ”bara” lördag i dag, det gör mig glad.

Sitter på verandan och ”leker” med kameran och reflexskärmen…. Det är så himla skoj att försöka bli bättre och bättre med fotograferandet med de resurser jag har.

Nu önskar jag att någon vill ställa upp för att jag ska lära mig mer när det gäller porträttbilder. Det är inte så jättelätt att hitta någon som är bekväm framför kameran 😉 Är du det?

Nu är det dags att njuta av solen och värmen och grönskan. I dag ska jag även ta tag i träningen igen efter hjärnskakningen. Men det blir lite lugnt. Jag ska testa att cykla en liten stund. Vad ska ni göra en så härlig dag som idag?

2 reaktioner till “Njut av värmen!

  1. Du verkar ha samma problem som mig. De mina runt mig vill inte vara med på foto, men hur ska jag då kunna lära mig ta bättre porträttfoton. Jag äger ingen reflexskärm, vet inte hur de funkar riktigt. Ska läsa på 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s