Kärlek och omvårdnad


Efter en dag med mycket rörelser….läkarbesök och en sväng till arbetsplatsen. Hjärntrött är jag tydligen så jag åker hem och kokar kaffe. Tar kaffet och går ut och sätter mig bakom ladugården i lä. Sädesärlan och koltrasten går omkring mig. Jag ler och tänker på sköterskans ord; ”sitt och bara lyssna på fåglarna”. Det är svårt…jättesvårt, men jag ska verkligen försöka. Så ett kort besök gör jag här nu.

Min rubberbuffer till mina naturgummistövlar kom igår, så efter kaffet och lite vila satte jag igång att putsa mina älsklingsstövlar. Tankarna går till hur viktigt att det är att bry sig om. Bry sig om det man har runt omkring sig, både mänskliga och saker & ting. Vårda och sköta sina kontakter, vänner och saker….att bry sig om helt enkelt! Då hänger man ihop i vått och torrt, länge.

Man ser verkligen skillnaden på den oputsade och putsade stöveln. Fantastiskt resultat!

Nu ska jag lägga ifrån mig allt som får mitt huvud att bli yr och trött. Njut av dagen !

4 reaktioner till “Kärlek och omvårdnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s