En liten promenad


Ja jag försökte mig på en liten promenad. Det slutade med yrsel och illamående. Så det är bara att ta sig tillbaka till soffan. Ja, det är svårt att få dagarna att gå utan att låta bli att läsa eller skriva något. Det blev iallafall några bilder på vårblommor runt mitt hus med mobilen.

Vitsippa

Gullviva
Gullvivan växer tillsammans med förgätmigej. Just nu är allting bra och jag skapar ett bra liv samtidigt som jag ger mig den trygghet och omvårdnad jag behöver. Samtidigt öppnar hjärtat upp för kärleken.

Förgätmigej
Vårlök

2 reaktioner till “En liten promenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s