Just nu måste jag vara lite eller inte alls, här på bloggen


Och jag ska berätta varför.

I onsdag fick jag av en olyckshändelse en fotboll i ansiktet/tinningen. Jag svimmade tydligen av och fick hjälp in. Sjukvårdsupplysningen ville skicka ambulans men jag vägrade och en kollega lovade sjukvårdsupplysningen att köra in mig där min yngsta son mötte upp.

Trots ett fullsatt väntrum tycker jag att jag blev omhändertagen snabbt och proffsigt. Tack till akuten i Uppsala!

Efter ca 7 timmar och ett röntgensvar som inte påvisade någon blödning fick jag på egen begäran åka hem.

När jag nu tänker på mina kolleger som fanns omkring och hjälpte till med skjuts, övrig kontakt med kolleger och framförallt M som bara dök upp på akuten och såg till att jag inte körde min bil själv hem. Så känner jag en så stor tacksamhet och verkligen känt vilka man verkligen har omkring sig ❤ All kärlek till alla de berörda ❤

Dumt nog tog jag mig till jobbet i går och upptäckte efter halva dagen att det var idiotiskt gjort av mig.

Nåja, idag är jag hemma och vilar. så nu stänger jag ner datorn. Jag märker redan efter detta lilla inlägg att huvudet inte orkar med.

Så nu vilar jag några dagar och återkommer med bilder och inlägg.

Tips vid hjärnskakning

Njut nu av värmen som kom på besök ett tag!

6 reaktioner till “Just nu måste jag vara lite eller inte alls, här på bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s