Vackra moln och solnedgångar


Jag tycker om att ha med mig kameran nästa vart jag än går. Ibland tycker jag att det är lite jobbigt, då kameran är lite stor och tung. Häromdagen kom jag på att jag faktiskt har min gamla kompaktkamera kvar. Den har i veckan fått ligga i väskan och i går var himlen så magiskt vacker så den åkte fram.

IMG_9825

En kväll i höstas och solen lyste starkt innan den försvann.

Soluppgång 8 januari

En kall januarimorgon och solen på väg upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s