Pysseldag inne


I dag har det varit en trött och seg dag. Det var tur att det blåste rejält ute. Solen och haglandet varvade varandra mest hela dagen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig för i dag, så det blev en hemmadag med städ, tvätt och bakning.

I boken ”Baka glutenfritt” finns det ett pitabröd som jag blev sugen på att testa. Bra att ha i frysen om man ska iväg på en utflykt, grilla korv…

Min ugn är väl inte den bästa, men de blev riktigt bra. Jag har ju inget att jämföra med då det var första gången jag bakade dessa. De är ju inte lika fina som bilden i boken, men smaken var riktigt bra.

Lite städning och ”ommöblering” hann jag med också. En lugn dag och hemmakväll.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s