För mig är det viktigt att min bloggs läsare ska känna sig välkomna och inspirerade samt lita till 100% på att jag står för det jag skriver om och visar här på bloggen eller på instagram.

Samarbete och annonslänkar

Är du intresserad av ett samarbete så är jag positiv till det med företag som passar min profil och som ger mervärde för  mina följare här på bloggen.

Annonsmärkning

Inlägg som är märkta med “reklamsamarbete”  eller “samarbete med…” innebär att jag får en viss ersättning för det inlägget. Jag gör aldrig reklam för ett företag som jag inte tycker om. Jag reserverar mig alltid rätten att inte samarbeta med företag/produkter som jag anser inte passar in på på min sida carinasphotolifestyle.se  eller som jag tror/anser inte ger något värde till mina läsare.

Jag märker alltid ut betalda inlägg som “reklamsamarbete” eller “i samarbete med…”.

Annonslänkar

Affilatelänkar och adlinks är annonslänkar som innebär att, om du klickar på en annonslänk och köper något på webbshoppen, så får jag en viss procent av försäljningen i provision.

 

Foto/Produktbild

Du kanske behöver en produktbild/naturbild till din hemsida eller facebooksida? Det kanske är  just din bild som du vill ha som ligger i just min kamera. Eller ge mig önskemål och förslag så fotar jag. Du som skriver en bok kanske behöver en fotografisk bild till framsidan av din nyskrivna bok mm?

 

Du når mig för samarbeten på carinasphotolifestyle@gmail.com