Välkommen till mig och min blogg, en inspirationssida i bilder.

Jag är en kvinna, mamma och farmor som till vardags arbetar som fritidspedagog i årskurs F-1.

När jag ser tillbaka på mitt liv så har jag en hel del erfarenheter i ryggsäcken. Akutsjukvård för barn, för tidigt födda barn är några av mina yrkeserfarenheter. Men även inom mode ett par år.

När det gäller fritid så har jag även varit med och byggt tre hus ( som vi samtidigt har bott i) samt fritidsboende. Med allt vad det innebär från ritning till färdigt. Om hus man nu bygger själv blir färdigt någongång.

Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Då försvinner liksom allt ur mitt huvud och jag samlar verkligen energi. Intresse för fotografering har alltid funnits där ( kommer i håg mörkerrummet på skolan och ämnet foto). Men i och med husbyggen och mina egna barn blev det mer  och mer av fotograferandet.

Andra stunder sätter jag mig med en stickning i handen och älskar dessa utmaningar med mönster som ofta i början av stickningen är svårtolkade och jag känner att ; det här klarar jag aldrig! Men skam den som ger sig. Allt som har med hem, mode, växter, hälsa är andra ämnen jag tycker mycket om.

Barn och barnbarn ger mig de där guldstunderna man behöver i sin vardag.

Att dela med mig av mina bilder har inte alltid varit så självklart. Det har varit en lång vandring hit och att våga visa dem. Jag tycker mycket om att hänga här och visa mina bilder och även skriva något, och jag hoppas att även ni ska finna lite inspiration och energi genom titta in här hos mig.

Alla foton på denna blogg är tagna av mig om inget annat anges. Det är inte tillåtet att låna eller ta bilder från denna blogg utan min tillåtelse. Men skulle du vara intresserad av något foto så ber jag dig kontakta mig här