en massa snö

Har ni också vaknat till en massa snö

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Odla.nu

Vaknar till en massa snö

Men hörrni vad vitt det är ute igen. Nu på morgonen vaknade vi till en massa snö igen. I alla fall här hos oss. I går kväll blåste och snöade det massor och det kändes som om vinden kröp innanför väggarna. Det kändes så kallt inomhus.

Jag gillar i och för sig snöstorm. Det är jättemysigt, så länge man slipper att vara på vägarna. Usch ja, det har jag en del minnen av. Men också härliga minnen från tiden i Åre då jag så fort det var snöstorm gick ut och försökte hålla undan snön på uppfarten till vårt hus.

Men jag måste säga att när jag nu sitter i det soliga köket och tittar ut så är det otroligt vackert. Det är svårt att beskriva den där känslan som infinner sig när man tittar ut på naturen.En varm glädje sprider sig från tårna och upp genom hela kroppen till huvudet. Det bubblar liksom.Trots allt så är ju vintern otroligt vacker när den visar sig från sin bästa sida. Och ja jag gillar nog vårvintern mest. Just nu droppar det faktiskt från taket, så solen värmer.

en massa snö

Bilder i min kamera

Den här bilden är från ett annat år på en av mina morgonpromenader med kameran i just vårsvintersol. Här var det en kall morgon och dimman låg ganska tät. Dimma ja, det var det häromkvällen också när jag skulle köra hem från barnbarnen. Fy vad jobbigt att köra i dimma. Jag såg typ 5 meter framför mig. Dimma och bilåkning är inte roligt!

Nåja, jag längtar efter vår och sådd. I år har jag köpt luktärtor som jag ska sätta i trädgården. Älskar dessa små söta väldoftande blommorna. Mamma brukade förr alltid ha det på balkongen, så jag förknippar luktärtor med min mamma <3

Just nu för er som är intresserade av odling mm så får ni just nu och t.om. söndag 15% rabatt på ett helt köp om ni använder koden:INFLUENCER15  hos Odla.nu Koden gäller inte  på gräsklippare eller växthus.

en massa snö

För visst börjar man att längta efter den fina åren och sommaren?

Sedan vet vi ju aldrig hur den blir. Kanske regnar den “bort”, kanske blir den olidligt varm. Hur det än blir så är det skönt att få ta av sig strumporna och ha ljuset omkring sig fler timmar på dygnet än vad vi har på vinterhalvåret.

Men jag tycker ändå att alla våra fina årstider har sin charm och jag är glad att vi har växlingarna. Men om jag fick ta bort några månader så bytte jag ut november till en septembermånad och januari/februari till enmars/aprilmånad. Vad tycker ni om våra årstider?

en massa snö

Passa nu på och ladda batterierna och ta till vara på vårvintersol. Ta den där promenaden ni kanske tänkte, men som kanske tar emot. Nu ska jag själv ta mig till gymmet och göra mina knäövningar även om det tar emot massor.

Ha en toppenhelg fina ni!

 

4 kommentarer

 1. Här vaknar man och ser världen i vitt. Då går man ut med hunden och när man äter frukost regnar det.
  Andra promenaden känns som ett straff. Nästan storm och regnet piskar en rätt in i ansikte.
  Sent på eftermiddagen snöar det. Stora tjocka flingor och sista promenaden med hunden blir nästan som en dusch.
  Ärligt talat är jag ganska trött på det här vädret.
  Min favoritårstid är våren. Älskar när allt som verkade vara dött börjar leva igen.
  Helt otroligt magisk är första bilden! Vilken stämning. Ha en trevlig söndag!

 2. Samma här Kristallina.
  Fin tolkning om varför våren är bäst för dig!
  Tack snälla för den fin kommentaren om mitt foto <3 Ja, det var en magisk morgon. Därav att jag gav mig ut så tidigt.
  Önskar dig också en fin söndag!

 3. Verkligen att magiskt ljus i ditt vinterfoto, så vackert!

  Jag tycker om alla årstider och älskar riktig vinter när snön målar allt vitt. Sol på snö är otroligt upplivande för mig och den här vintern har det varit ganska många sådana dagar. Det enda vädret som jag inte gillar är blötsnö och just nu känns det som november är tillbaka, grått och blött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.