Många är vi nog som drömt om långt fylligt, svallande hår

svallande hår

Drömmen om långt, svallande, fylligt hår

Du är gammal Carina, för du är så vithårig.

Oj, har det gått så långt utan att jag har märkt att jag har blivit vithårig? *ler*.  Tittar mig i spegeln och funderar en stund. Är jag vithårig? Är jag inte blond? Ja det är nog så att jag är grå nu eller rättare sagt vithårig och inte blond längre. Då är det tur att det finns hjälp att ta till.

Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på att jag håller på att bli grå eller  ja vit då. Nu har jag faktiskt glömt när jag gjorde slingor sist. I höstas “slängde ” min frisör i lite toning i håret men det tvättas ju ut på ett par tvättar.

svallande hår

Den här bilden har ett par år på nacken och här hade jag faktiskt lite slingor i håret. Inte så långt heller och ni ska bara veta att i hela mitt liv har långt tjockt svallande hår varit min högsta önskan. Tänk när man var barn och man tyckte att alla andra tjejer hade så fint långt hår och själv hade man någon kort tråkig frisyr ( egna tankar då).

Det är då som extensions och hårförlängning  kommer som räddaren i nöden och där ingenting är omöjligt. Nej jag har inte sådant i mitt hår men jag vet att många ser det som en räddning då de av olika anledningar har blivit av med en del av sitt hår eller har fått försämrad hårväxt. Hos Poze hair kan man köpa hårförlängning både i syntet och äkta hår. Olika stylingprodukter finns där också och vill man läsa historien om löshår som fatiskt startade i Indien. Jag själv är alltid intresserad av historia och vad som ligger bakom olika produkter eller saker.

 

svallande hår

Ja i dagens inlägg bjuder jag på lite bilder av mig även om de har ca 3 år på nacken. Nu har jag faktiskt äntligen lite längre hår även om jag inte har några extensions. Men ja, det vore super spännande att testa någongång.

Ha nu en riktigt skön helg och ta hand om er !

6 kommentarer

 1. Tina

  Så fina bilder på dig Carina! Kommer ihåg den där när du bär den blå klänningen eller var den en blå scarfs?! Ja långt och svallande hår med färg vore inte så dumt! Fin inlägg med fina bilder! Önskar dig en fin helg! Allt gott Tina!

  1. Carina
   Author

   Tina det var ju modevisningen med Chajn events. Och kläder från Filippinerna. Det var ett stycke man virade runt på ett speciellt sätt och de var fjor av bananträd. Hittar inte inlägget just nu

 2. Har också haft långt, tjockt, mörkbrunt och vågigt hår i hela mitt liv.
  Nuförtiden är det grått och inte alls lika tjockt längre. Ändå är varken hårförlängning eller färg ett alternativ för mig.
  Ha en trevlig helg! Själv är jag fortfarande inte frisk men lite bättre i alla fall.

  1. Carina
   Author

   Ja vi förändras med åren 😘
   Jag har inget löshår heller Kristallina, men fin för de som kan behöva av olika anledningar.

   Har det varit en seg flunsa?
   Krya på dig och ta hand om dig 🤗♥️

   1. Det här är väldigt segt. Jag “bara” hostar, ingenting annat. Fast så våldsamt att det nästan tar kål på en.
    Var på vippen att gå till vårdcentralen. Hade inte sovit på natten i en hel vecka. Natten till idag var det äntligen dags. Jag sov rätt igenom utan hostattacker. Jag ser ljuset i tunneln nu. Hoppas att det inte blir bakslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.