Vaknar till snö och gråväder

Hörni, här vaknar jag till snö!

Det är alldeles vitt ute. Och i går var det vakett vårväder även om det var lite kallt och blåsigt. Just nu yr det utanför fönstret och även om man vet att det kommer en sväng med snö igen, så blir man rätt så besviken. Det är som om kroppen och knoppen ställer om sig till vårkänslan och ljuset. Att man vaknar till snö var inte alls roligt, trots att jag visste att det skulle komma.

vaknar till snö

Med tända ljus och en kopp kaffe lir det lite värme inomhus i alla fall. I dag känns det som om man absolut inte vill gå ut. Dra omkring inne i myskläder hela dagen blir det nog. Och så sätter jag nog på tvn snart och tittar på vasaloppet. Näps, i år såg jag inte starten även om jag var vaken. Tittar ni på vasaloppet?

I går var jag en dag på barnmässan här i stan. Bamse  och Lova skulle ju komma dit och mitt ena barnbarn älskar ju Bamse. Mässan i sig var väl inget för mig direkt, men det var roligt att göra något tillsammans med barnbarn och deras mamma. En barnbok kom jag hem med också. En bok som jag tar med mig till jobbet och ska se om vi kan använda oss av där.

vaknar till snö

Nu blir det lite tv och titta på vasaloppet en stund. Och jag lovar att den här dagen rusar nog iväg precis som hela den här veckan gjorde. Vet inte riktigt vart den tog vägen. Hängde inte med där.

Ha nu en riktigt skön söndag och kanske ni också tittar på vasaloppet som jag ska göra nu.

Kram på er!

2 kommentarer

  1. Veckorna går fort🤗
    Jag förstår din besvikelse när det kommer mer snö. Man behöver solljus och värme för kropp och själ. Så mysig dag för dig, dotter och barnbarn att träffa på Bamse. Såklart är det ju mer för barnen men vad gör man inte för livets efterrätt🤗
    Trevlig Vasasöndag!!

  2. Visst är det så 😉
    Jag har ingen dotter, det var sonens sambo som var med. Tre söner har jag och kan bara vara farmor <3 😉
    Ha en fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.