härlig lördag

Vad gör ni en solig härlig lördag?

Vilken härlig lördag!

I morse vaknade jag med “tuppen”. Ganska så otroligt med tanke på att jag sovit länge varenda helg de senaste månaderna. Men det är ju faktiskt skönt att vakna tidigt, man hinner ju med mer då känns det som.

Jag har ju inte varit in här på ett par dagar p.ga en hel del att göra förutom vanliga arbetet. Veckan blev lite tuff då jag missade dag för min MR röntgen av knät. Kom dit en dag försent. Beror det på stress? Nu vet jag inte när jag får en röntgen då kön är ganska lång, dock inte flera månader. Men, jag kan inte boka ny tid förrän på måndag för det gick minsann inte hos henne i receptionen. Suck! Varför har inte röntgen som tandläkare, läkare, frisörer mm ett påminnelse sms? Då hade jag inte växlat dag.

Fick veta att detta fenomen var vanligt. Någon hade tydligen åkt till fel stad.

härlig lördag

I går fick iallafall ett par underbart vackra franska tulpaner följa med mig hem. Som lite plåster på såren kan man säga. Älskar dessa vackra tulpaner, det är något speciellt med dem.

Nu ska jag avsluta här för att starta upp dagen som bär iväg på en garnmässa här i stan. Ett av mina barnbarn och hennes mamma ska jag tillbringa dagen med där. Barnbarnet älskar Bamse. Kameran åker med så klart så kanske några bilder  hittar in hit.

Ha en toppenhärlig lördag underbara själar, så ses vi här snart igen!

Kram

 

2 kommentarer

 1. Vackra tulpaner det där, som en frisk påminnelse om att vi inte väntar på våren förgäves! Så underligt att de inte kan skicka sms med påminnelse det har de gjort här i stan om jag inte missminner mig.

  1. Carina
   Author

   Tulpaner hjälper oss på vägen mot våren 💕
   Ja visst är det konstigt. Alla andra gör det men i te röntgen.
   Tack för din kommentar💗 Ha en fin lördgkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.