Komma upp på morgonen

Det där med att komma upp på morgonen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Sportamore

Komma upp på morgonen när man är ledig

Haha blev sittandes med kaffekopp och nötter när jag kom hem från gymmet i går. Okej, en eller kanske två chokladbollar åkte med också 😉 Luften gick liksom ur mig.

I går morse var jag så trött och ville inte kliva upp, men en halvtimme innan jag åkte till gymmet hoppade jag upp och väckte kroppen. Måste ju träna mitt kära knä! Och det är ju så himla skönt efteråt och man känner sig ju pigg.

Komma upp på morgonen

Det här är en gammal bild från gymmet där jag är helt koncentrerad på att hålla balansen.

träningskläderna brukar jag hitta till bra pris på sportamore. Ofta väldigt bra priser.

 

Komma upp på morgonen

Ja jag vet att kaffe inte är det bästa kanske efter träning, men hade druckit massor med vatten innan. Valnötter och mandlar ( om man tål att äta) är perfekt godis till kaffet tycker jag. Ett bra alternativ till kakor.

På tal om kakor så har jag ikväll gjort hallongrottor på cashewnötter och chiasylt. Riktigt nyttiga utan socker.  Men de ska stå i ugnen på 50 grader över natten. Så hur de smakar kan jag inte uttala mig om än. Inte hur de blir heller.  Chiasylten med hallon blev super i alla fall.

Komma upp på morgonen

Riktig pysselkväll i köket.

I dag blev det också ny ingefärsshot. Jag hade även lite gurkmeja i. En riktig vitaminbomb för immunförsvaret. Kan väl vara bra i dessa fluensatider. Det känns inte riktig som jag har tid att vara sjuk också just nu.

Nu har ni fått en lite titt på min helg. Hoppas att ni haft en mysig helg och ha nu en riktigt bra vecka!

Tjingeling

8 kommentarer

 1. anitabirgitta

  Hallongrottor lät ju väldigt gott. Dom måste jag prova att göra. Receptet önskas. Jag är morgonmänniska så stiga upp på morgonen is no problem för mig. Ha en fin fortsättning på denna dag.

  1. De blev helt okej. Sylten godast🙈
   Men nyttiga är de🙃
   Återkommer med recept👌

 2. Hoppas din vecka började bra. Jag får gå upp, oavsett. Vovven vill också på toa 😀
  Jag har njutit av guldmjölk istället. Gott och nyttigt. Ha en trevlig vecka!

  1. Här har katten vant sig 😂
   Guldmjölk har jag inte testat än Är det gott?
   Ha en fin vecka🥰

   1. Väldigt gott. Dricker jag nästan varje dag och Chaga är också ett måste 😀

     1. Oj, det skulle krävas många länkar för att förklara. Det är sprängticka som växer mest på björkar. Tickan plockas ner, torkas, klipps i bitar eller man gör pulver eller extrakt av det och så dricker man det. Man gör te av det.
      Har du Facebook? En av mina vänner säljer och har massor med information på sin fb-sida. Där hittar du länkar på svenska och engelska och allt du behöver veta.
      Det är väldigt många som dricker det och jag har bloggvänner som plockar själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.