JennyPenny design

Vantar på gång, JennyPenny design

Nu har jag börjat på ett projekt som jag inte vet om jag ror i hamn… JennyPenny design – rosvantar. Jag vet inte hur många gånger jag har repat upp och börjat om. Men nu äntligen verkar jag ha kommit igång. Men det är mycket kvar och det ska stickas en vante till sedan. Ojoj, jag kan inte annat än att skratta åt mig själv. Ibland kan man verkligen tappa humöret. Men på något sätt ( Vet inte hur) så ger jag inte upp utan fortsätter och fortsätter. Så nu äntligen är jag på gång!

Gillar du att sticka? I så fall ( om du inte redan hittat sida) kan du kika in på JennyPennys sida och olika mönster här

Som ni ser på bilden har jag inte kommit så långt än, så därav inga fler bilder. Men vill ni se andra stickprojekt från mig; barnkofta,    barnkofta i alpacka,   Damtröja i svart mohair.

JennyPenny design

Hoppas att ni får lite inspiration från mina stickprojekt. Nu tillbaka till stickningen en stund. Och sedan lite träning för knät. Och i morgon börjar allvaret igen …. Inget soffläge mitt på dagen längre…

Ha en fin onsdag!

 

 

4 kommentarer

 1. Tack. Och stickning som är så avkopplande trots allt 😉

 2. Ju, jag gillar att sticka och har gjort det sedan jag var 7 år gammal. Tyvärr fick jag för 16 år sedan en skada i halsryggen. En nerv sitter i kläm. Sedan dess har jag stora problem med att sticka, brodera, sy, virka, läsa o.s.v. o.s.v.
  Har virkat dockor, stickat till dockor och människor, sytt lapptäcken som jag hade utställningar med och sålde massor av det jag gjorde.
  Nu är det över och för att ha lite, lite kvar sticker jag sockor till mig. 8 varv per dag, fördelat på 4 tillfällen. Ett par tar ungefär 6 veckor!!! Det du….
  Lycka till med vantarna!

  1. Carina
   Author

   Tack rara😊
   Vad trist att höra♥️
   Hihi jag försöker sticka tio varvserie dag 🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.