lek i snön

Lek i snön är skoj

Innehåller annonslänkar genom Adviral

Lek i snön och en  perfekt dag

Efter en dag med lek i snön tittar jag in här och säger Hej och samtidigt så får ni ta del av några bilder från i går.

Hoppas att ni har det bra och att ni nu i den otroliga halkan tar det lugnt på vägarna. Just nu är det otroligt halt i närheten av mig.  Så ta det lugnt när ni är ute och kör eller går.

Strax ska jag åka till gymmet och träna mitt knä. Jag är så glad att de här snart tre veckorna med vila och träning har gått så bra. Visst, jag ska få göra en magnetröntgen i februari men skam den som ger sig. Inte vill jag operera mitt knä om jag inte måste. Jag går ju okej nu och har fått tillstånd ( *ler*) att göra mer saker i min vardag och se vad jag klarar av. Ljusning kommer med ljuset.

lek i snön

Barnbarn

Igår tillbringade jag en stund hos mina barnbarn och deras mamma. Åh så mycket glädje och energi! Tiden rusar tyvärr fram när man hänger med i deras tempo. Efter lunch gav vi oss ut en stund och gick bort till lekparken. Lite snowracer för den stora och sedan gunga så klart. Nja snowracer… inte jag, inte än. Men ett liitet försök gjorde jag, hihi.

 

lek i snön

Men ojojoj, farmar klarar ju inte ens av att sitta på snowracern. Kära nån då. Det är bra med små händer som kan hjälpa till.

Haha ja när man ligger där är det bra att vara bra klädd för snölek. Snart är det ju sportlov och kanske bra jackor behövs för att vara ute och leka mm. Kika in och hitta just din favoritJacka

Overallerär det bästa för små barn tycker jag. Inget som glipar eller kanar ner. Jag har haft en fantastisk dag med två små guldklimpar. Tänk vad de förgyller min tid och själ.

 

 

5 kommentarer

 1. Åh så härligt det ser ut! Du och ditt barnbarn när Ni har skoj ihop ❤️

 2. Carina
  Author

  En fantastisk stund. Man njuter varje minut!
  Stor kram till dig och dotter <3

 3. Så kul! Mycket roligare än att sitta framför datorn eller stirrar på mobilens skärm. Jättefina, levande bilder!
  Ha en trevlig onsdag!

  1. Carina
   Author

   Visst är det så!
   Önskar dig också en fin onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.