Tolkningar av nyårslöfte

This post contains adlinks from Adviral

Hur tolkar man nyårslöfte

Själv brukar jag inte ha några nyårslöften, därför att när det har gått några veckor eller månader så har man oftast glömt bort dem. Men nu när fotosöndags fotoutmaning var att tolka “nyårslöfte” försöker jag att komma på något bra att fota. Hm det var inte lätt. Förutom att jag tänker att mitt nyårslöfte är att inte tappa bort glädjen i att fotografera. Hur fotar man det då? Jaa du…

Jag har en onlinefotokurs just nu hos Blomverket  i styling & storytelling. Så nu hoppas jag att jag kan hitta tillbaka till glädjen tillsammans med min kamera. Bilden här ovan med kaffekoppen är inte den perfekta. Jag skulle ha tagit bort den svarta lilla kaffemaskinen… Kursen har arbetsuppgifter i olika fototekniker och den här bilden försökte jag mig på en av dem. Morgonljuset framför mitt köksfönster känns fantastiskt så det gäller att vara morgonpigg🙃

 

Smoothie är gott och i morse gjorde jag på kokosmjölk, mango och citronmeliss. Så jättegott ! Jag använde mig av min nya stavmixer som jag nyligen köpt med ett presentkort jag fått i julklapp från min arbetsgivare. Alltid roligt med presentkort 🙂

Och självklart blev det lite fotograferande samtidigt. Här försöker jag mig på tredjedelsregeln, men lyckades kanske inget vidare med den.

Tillbaka till nyårslöfte med fotosöndagÄn så länge har jag inte bestämt bild eller om jag kommer att vara med. Men dagen är ju inte slut än 😉

Annars passar väl en personlig kalender bra att ha till sina eventuella nyårslöfte , mål och planering av sina dagar. Kul att designa sin egna kalender. Jag använder mycket färgpennor när jag skriver i den. Roligare att titta i den då.

 

Ha nu en härlig söndag vänner!

8 kommentarer

 1. Håller med dig. Det var ett svårt tema att tolka. Själv har jag tappat fotolusten och inspirationen helt. Måste ta mig i kragen. Din smoothie ser jättegod ut!

  1. Carina
   Author

   Men♥️ Hur ska vi få tillbaka din fotoglädje?? Ska vi köra lite utmaningar tjejen ? 😘

 2. Jag håller med dig angående nyårslöften och en personlig kalender vill jag också skaffa mig 😀 Kramis

 3. Tina

  Åh så kul att du kom med i onlinekursen Carina! Jättekul!
  Jag håller med dig angående nyårslöften men fint att du har mål som lockar dig fram på vägen.
  Kram Tina

  1. Carina
   Author

   Tack. Fick ett erbjudande med rabatterat pris. Och ja, det ger inspiration att lära sig knep 😉

 4. Tina

  Men vilken av alla stavmixrarna har du? Jag klickade på länken och det kom upp en hel del av dessa 🙂

  1. Carina
   Author

   😛
   Hihi jaha det blev visst så 😉
   Jag har en ovh nordica svart stavmixer och en minihackare till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.