Julen städas ut idag med lite vemod

Vad betyder julen för dig?

Egentligen tycker jag att julen är ett enda stort jippo och stress. Men trots det sitter jag just nu och njuter en sista gång framför vår fina gran innan jag ska plocka ner allt från den. Med lite vemod faktiskt.

Den är så fin och barrar ingenting. Inte så dyr heller. Så tack Bauhaus för årets fina gran. Men i dag åker den ut. Det är skönt att få bort julpynt och damm innan vardagen sätter igång igen.

Julen

Avkopplande morgonstund framför julgranen med nykokt kaffe. Frosten glittrar vackert utanför när solen tar sig upp och igenom trädens grenar.

Julen

Innan jag tog tag i granen passade jag på att ta en kort promenad med kameran. Bästa stunden ute när allt är tyst och stilla. Solen lyser lågt men vackert. Tyvärr blev bilden på lövet lite suddig. Har ju svårt att sitta på huk just nu.

Julen

Tittar tillbaka på tidigare blogginlägg om julen. Men just på den här bloggen har jag inte så mycket. De andra bloggsidorma jag haft har jag faktiskt stängt ner för allmänheten. Men härkan ni läsa om en jättehärlig grönkålssallad som är super till julbordet. Men jag tycker att den passar annars också. Nyttig, fräsch och supergod.

Nu tillbaks till att städa ut julen.

Ha en fin trettondagsafton!

 

8 kommentarer

 1. Håller med dig om att julen kan kännas stressig och håller också på att plocka bort den. 😀 Kramis

 2. Tycker julen är mysig men ensam då mamma o pappa inte finns vid livet längre. Men har min sambo som är mitt allt ♥️

 3. Tina

  Jag älskar jul och allt runt omkring den. Förr genom åren var det stressigt, numera tar vi det lugnt. Jag behåller min gran och julstämning ett tag till <3 Allt gott till dig 🙂

 4. Carina
  Author

  Jag älskar ljusen, pyntet och lugnet som är kring jul. Bara jag slipper trängas i stressen i affärerna 😉
  Allt gott till dig också <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.