Nya möjligheter och nytt år

Nytt år och nya utmaningar och möjligheter.

I samarbete med Mister Spex

Hoppas att ni haft ett gott slut på 2018 och en lugn och skön start på 2019.

I år har det varit ganska så bra med ledighet kring jul och nyår.

Det känns som en bra tid att ladda batterier och samtidigt göra en massa som man inte hinner med annars.

möjligheter

Jag hoppades på att hinna sticka klart min tröja jag håller på med, men än är den inte klar tyvärr.

Har försökt att vara ute och gå varje dag, men mitt bråkiga knä vill inte att det ska vara så. Ont, ont ont och sjukgymnasten vill att jag ska gå tillbaka till läkaren igen.

möjligheter

En annan sak jag går och väntar på ( mitt knä till trots) är att isarna ska bli säkra så jag får testa mina nya långfärdsskridskor.

Ja, nya och nya. De är nya men det är jag också på just långfärdsskridskor. Jag har aldrig testat tidigare. Så nu hoppas jag verkligen att knät ska bli “helt” igen.

Hittade utgående garn billigt, så pausar tröjan jag repade upp och stickar en halskrage istället.

Alpstickning i underbart alpackagarn.

möjligheter

Uteaktiviteter på vintern

Jag gillar att vara ute och göra något på vintern, även om jag gillar sommaren mest.

Det är så skönt att komma in i värmen efter en stund ute på promenad, skidor, pulka eller isen. Med rätt kläder så mår man ju riktigt bra ute i kylan. Något jag däremot inte gillar är att ha glasögon ihop med mössan. Varför är det så?

Ja jag trivs helt enkelt inte i det. Glasögonen immar igen, det klämmer under mössan. Men jag vet att jag skulle behöva nya då de jag har aldrig varit bra. De glider ner hela tiden. Trots att de är anpassade för mig.

Hos Mister Spex kan ni kika in och hitta fina glasögon och solglasögon. Jag har redan sett ut ett par ursnygga solglasögon 😉 Man kan även hitta linser hos dem och det är något som jag känner att jag vill försöka testa igen. För några år sedan testade jag men hade tyvärr för torra ögon. Men med alla nya bättre linser kanske det finns några till mig. Mina nuvarande glasögon är inte bekväma då de bara glider ner hela tiden.

Så kanske det blir ett par nya 2019. Det borde nog bli så tror jag allt.

God fortsättning på det nya året!

4 kommentarer

 1. Å, den där portalen med misteln känner jag igen från Uppsala 🙂 Jag har tänkt fota den, men det har aldrig blivit tillfälle. Hoppas att knäet blir bättre. Inte kul att behöva avstå från saker man vill göra på grund av smärta i kroppen. Långfärdsskridskor har jag inte åkt på många år, men det är en härlig känsla. God fortsättning på det nya året!

  1. Carina
   Author

   Visst är den fin…västgötaspången.
   Fick kortisonspruta idag och remiss till elisabethsjukhuset.
   Så långfärdsskridskor får vänta :-/
   God fortsättning!

 2. Nej, så tråkigt att ditt knä fortfarande ställer till det. Hoppas det blir bättre snart.
  Blir lite avis på din tröja. Skulle så gärna sticka större saker men kan inte p.g.a. min inklämda nerv i halsryggen. Numera stickar jag endast sockor. 8 varv per dag. Det betyder att det tar 6 veckor innan ett par är klart. Men, men…. jag har lite stickning kvar. Det är det som räknas. Eftersom dessa sockor håller i en evighet har jag just nu 53 par som räcker säkert tills jag ramlar från pinnen 😀

  1. Carina
   Author

   Men så tråkigt att inte kunna sticka större saker 🥺 Det är lite utmaning.
   Men sockor har jag aldrig stickat. Så där får jag vara avis på dina 53 par 😂
   Älskar stickade sockor så jag sliter dem snabbt 🤗🙃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.