Smörgåstårta och födelsedagsfirande

Smörgåstårta

Jaha då var ännu en födelsedag passerad. I år bjöd jag på smörgåstårta. Sönerna äter hellre det än sött kaffebröd. Och det gör jag också faktiskt. Som vanligt ”skrattar” var jag sent ute för att beställa, så det fick bli en egen tillverkad.

Jag hittade ett spännande recept hos Jennies matblogg och receptet hittar ni här. Egentligen var det bakelser men jag gjorde en hel tårta.

Jag gjorde tårtan dagen innan så att den fick stå och safta till sig. Räkor mm lade jag på precis innan servering. Och räkorna fick sin speciella placering då jag inte tål räkor. Och ja, det gick bra för mig att äta av tårtan om jag höll mig på kanten *ler*.

Supergod tårta med krossade ostbågar på sidan. Så gott!

Som vanligt när jag och mina söner inkl resten av familjen träffas är det mycket skratt och positivt prat. Vi har så mysigt när vi ses och vi ses inte så jätteofta tyvärr. Men så är ju livet, alla har fullt upp i sin vardag.

Senare på kvällen tog vi det sista av det goda vinet, skrapade trisslotterna  och haha, åt skumtomtar. Ingen vinst på trisslotterna den här gången men vinsten var ju en helt underbar kväll.

Nu går vi mot sista dygnet av 2018. Mycket här hänt detta år och vi får se vad 2019 har att bjuda på.

Gott slut och ett underbart nytt år önskar jag er alla.

6 kommentarer

  1. Carina
   Author

   Tack fina du!
   Den var supergod om jag får säga det själv. Men jag står ju inte bakom receptet 😉
   Tack Jennies matblogg för inspirationen <3

   Ha en fin nyårskväll och ett gott nytt 2019!

 1. Grattis och god fortsättning på året som just har börja!. Smörgåstårtan ser delikat ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.