Serum C för huden i vinter

Inlägget innehåller affilatelänkar

Serum C för vintertorr hud

Under vinterhalvåret blir huden ofta torr och tråkig. Man känner sig sträv och “konstig” i ansiktet, tycker iallafall jag.  Då finns  serum c att ta till som hjälp. En – två droppar behövs i ansiktet. Jag tar serumet på kvällen tillsammans med jojobaolja. Och huden blir mjuk och behaglig. Även när jag vaknar på morgonen är huden mjuk och len.

Produkterna jag använder är Maria Åkerbergs produkter som är naturliga, ekologiska och vegansk. Här kan ni läsa om andra produkter från Maria Åkerberg som jag använder. Även för händerna funkar produkterna bra och det kan ni läsa om här

Serum C

Serum C är ett fuktgivande, anti-inflammatoriskt serum och en energikick för trött hud. Det passar alla hudtyper.

Serumet är en perfekt efter-sol produkt; den är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Långvarig, regelbunden användning ger dessutom en blekande effekt på pigmentfläckar.

Serumet består till 10% av ett unikt stabiliserat koncentrat av Bitterapelsin från Pomeransträdet. Detta ger rikligt med C-vitamin, vilket boostar hudens lyster och verkar lätt exfolierande. OBS! Citrusallergiker kan vara känsliga mot Serum C.

Förutom C-vitamin innehåller det även A-vitamin, B1, B2, B6, H, PP samt aminosyror, AHA (fruktsyror) samt Polyfenoler. A-vitamin stimulerar nybildning av kollagen. UVA förstör A-vitamin, vilket därför är särskilt viktigt att tillföra efter solbad. B6 reglerar fettproduktionen och gör att det också passar personer med fet hud och mild acne.

Polyfenoler är antioxidanter som inte bara skyddar cellerna utan också förbättrar hudens mikrocirkulation och verkar inflammationshämmande.

Självkonserverande system.

ANVÄNDNING

Applicera Serum C på rengjord hud på kvällen, före applicering av annan nattlig hudvård. Kombinera gärna med Night Cream, då C-vitaminet och AHA-syran i dessa två produkter ger en uppbyggande synergieffekt.

OBS! Eftersom Serumet gör huden känslig mot solljus, bör det endast användas på kvällen/natten.

 

Serum C

Jag kan verkligen rekommendera Maria Åkerbergs produkter för ditt ansikte. Om ni känner för att testa serumet hittar ni det här

Om ni är ute efter lite julklappstips? Julerbjudanden och inspiration hittar ni här !

 

5 kommentarer

  1. Båda dom har jag också! Är nöjd jag med och använder även andra produkter från Maria Åkerberg.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.