Tema förberedelse

Inlägget innehåller affilatelänkar

Förberedelse var förra veckans tema hos fotosöndag

Och det var massor med fina och olika bidrag. Just nu sitter jag och klurar på söndagens kommande utmaning; ” ordspråk”. Vi ska nu försöka ge oss på att tolka/visualisera var sitt valfritt ordspråk. Hur tolkar/visualiserar man till exempel  ”Ge dig inte på berg när det finns småsten” eller ”Den som lever får se”? Hmmmm, vi får se om jag lyckas. Här kan ni se söndagens bidrag till “förberedelse”.

Mitt bidrag till förberedelser var i alla fall denna bild som ni ser här nedan. Tjuvstart inför advent var mitt bidrag i allafall.

förberedelser

 

På lördagkväll hade vi en riktigt mysig stund vid middagsbordet. Älskar tiden vid advent när man kan plocka fram ljus och stjärnor och ljusslingor. Det känns så varmt och ombonat.

förberedelser

Efter fin och härlig middag blev det lite lek med min kamera och “stjärn”filtret. Glasen hittar ni här Fantastiska glas att dricka ett fint gott vin i. Och just nu är det 20% rabatt på dem.

Liknande ljusslingor hittar ni här och här eller den här i kopparfärg.

Den blå linneduken kommer från Himla.

 

8 kommentarer

  1. Carina
   Author

   Men tack fina??
   Visst är det mysigt med ljus av alla dess slag! Allra helst just nu
   Kram och ha en fin dag!

 1. Jättefina bilder! Vi behöver all julbelysning som finns och levande ljus inomhus. Annars hade gråheten och mörkret vara outhärdligt. Ha en fin första advent1

  1. Tack! Hoppas att du haft en fin och mysig advent trots gråväder <3

 2. Så vackert med förstärkning av stjärnfiltret, det ger en så fin effekt! Vad gäller vinglas så har jag inte anammat detta med jättestora glas, jag behåller den mindres storleken och har kompletterat (dyrt) på Tradera när de har gått sönder.

  1. Carina
   Author

   Tack.
   Ja jag har små vinglas kvar också. Men när man blir sambo och gubben hade ett glas så var det roligt att komplettera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.