Lyx för ditt hår

 

This post contains adlinks from Adviral

Lyx för ditt hår

Hej hopp alla fina ni!

Tittar in här en snabbis, samtidigt som jag funderar på vart tiden och dagarna tar vägen? Ibland känns det som om jag inte riktigt hinner med allt jag vill och ska göra.

I morgon efter jobbet ska jag göra något jag älskar! Till frissan. Okej, det blir bara lite klipp av topparna, men ändå; älskar den stunden.

Vi bryr oss om vår hud och händer men hur många glömmer bort sitt hår? Här är lite tips på bra produkter till håret.Och nu kan ni köpa Sebastianprodukter, köp tre och betala för två! Passa på att ge ditt hår lite lyx i kylan.

Nu ska jag skynda mig in i klassen igen. Även raster rusar iväg snabbt.

Ha det gott i kylan!

 

 

 

1. SEBASTIAN DARK OIL / 2. SEBASTIAN SHAPER ZERO GRAVITY / 3. SEBASTIAN MICROWEB FIBER / 4. SEBASTIAN CRAFT CLAY / 5. SEBASTIAN HYDRE SHAMPOO / 6. SEBASTIAN RESINTEK FORM / 7. SEBASTIAN DRYNAMIC TORRSHAMPO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.