MSM, vad är det

Inlägget är reklam för Bodystore och innehåller annonslänkar

MSM ett hälsopulver

I somras skrev jag detta inlägg och vill berätta igen. Jag mår så himla bra i mina leder när jag dricker detta. Har många bekanat som berättar om positiva effekter som de märkt. Detta inlägg är från i somras, men då jag tycker mig sett så fina effekter på mina leder lägger jag upp samma inlägg igen.

Förra året berättade min äldsta son om ett pulver han blandade och drack. Jag måste säga att jag från början var lite negativ. Men efter ett tufft år och på det, mycket värk i leder så tänkte jag: Jag testar.

Sonen varnade mig för orolig mage och att jag skulle börja försiktigt och öka dosen allt eftersom. Jag  gjorde allt han sade och tänkte inte mycket mer på det. Efter ett halvår slutade jag bara för att jag glömde köpa mer pulver. Men upptäckte också att värken i mina tummar försvann.

MSM  tillför kroppen organiskt svavel och kan vara bra för alltifrån ledvärk till hudproblem, sköra naglar och håravfall. MSM är ett svavel och finns naturligt i många livsmedel, särskilt proteinrika. Obehandlad mjölk, kött, fisk och flera olika frukter, grönsaker och spannmål är goda källor till svavel.

MSM är utrensande och det sägs att man kan få avgiftningssymptom för att utrensningen har satt igång när man börjar äta MSM. Jag vet de som har fått ganska stora utrensningar och jag själv har haft en hel del. Därför är det bra att börja med en låg dos och sedan öka så man kommer upp i cirka tre gram dagligen. MSM kan även sätta igång magen. Och det gör det på mig och jag mår bra av det.

Jag köpte mitt msn här, men glöm inte att ta c-vitamin till. Jag blandar mitt MSM med  ekologisk citron och vatten ca 2dl.

MSMet jag använder hittar du här och där kan du också läsa mer om det. Jag rekommenderar att testa och iallafall jag och även min son mår bra av det.

msm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.