Adventsljus och stjärnor

Annonslänkar

Adventsljus och stjärnor är det som många sätter upp inför advent.

Nu börjar  kanske vi alla nedräkningen till 1:a advent. Jag tycker alltid att det är roligt att titta på olika stjärnor och elljusstakar. Själv har jag en gammal som måste fram varje år sedan jag var tonåring ( tror jag, eller yngre). En i svart smide med röda ljus som jag fick av min mamma. Just nu hittar jag ingen bild på den i min samling, så det får jag återkomma med när jag plockar fram den.

Ni får hålla tillgodo med några favoriter jag hittat till väldigt bra priser här så länge.

Julstjärna i svart och vitt hittar ni  här

 

 

Jag gillar verkligen den här juliga ljusstaken i trä från Markslöjd. Avtagbara detaljer i krom och ni hittar den här

 

Guldig stjärna hittar ni  här Den tror jag ger ett väldigt vackert sken.

 

En hängande blå stjärna från Markslöjd för den som gillar blått. Om den hade passat hemma hos oss så hade jag klickat hem denna. Tror det blir otroligt vackert ljus genom det blå hålstansade papperet. Den blå stjärnan hittar ni här

Vit julstjärna i papp från Markslöjd hittar ni här. Passa på då det är superbra priser just nu.

 

 

Här är en modern, men ändå med ett “Art-decoinspirerat” utseende. Guldig och röd hittar ni här

Vill ni se fler julstjärnor och adventsljusstakar klicka här eller här

Nu ska jag skriva inköpslista så jag kan baka lite adventsgott i hhelgen. Recept och bilder kommer.

Puss!

 

4 kommentarer

  1. Håller med! Vill också sätta upp mina som jag har haft i många år. En var mina mans favorit och den måste hänga där. Som minne 🙂

    1. Carina
      Author

      ♥️Det förstår jag. Vissa saker kan man bara inte ändra av olika anledningar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.