Resor

Solnedgångar fångar oss ofta för fotografering

Solouppgångar är något som jag tror att vi fotograferar ofta, likaså soluppgångar. Det är något magnifikt med dessa stunder. Kanske är det så att vi i just den stunden stannar upp en stund.

solnedgångar

De här bilderna tog jag för några dagar sedan. Det går snabbt når solen är på väg ner. Om ni tittar på bilden till vänster så ser ni en fläck igen. Jag fattar inte varför jag får in skräp i kameran? Och alltid när jag har fått för mig att fotografera himlen.

solnedgång

Molnen hopar sig över Atlanten och gör att det känns lite spökligt på något sätt.

Fläcken syns även här och jag känner förtvivlan när jag sitter oooh tittar på bilderna.

solnedgång

Solnedgång över stranden, ett par strosar vid strandkanten och en bit längre bort syns en storbildstv. Och även fläcken syns. Hoppas att jag kan få ta fler bilder av solnedgången och se om jag har fått bort skräpet. Det här mad skräp i kameran har “bråkat” med mig ett tag nu. Men på olika platser.

Håller tummarna att inte åskan och regnet kommer i dag som det är spått.

Ha en fin onsdag!

4 thoughts on “Solnedgångar fångar oss ofta för fotografering

  1. Kanske är det för att himlen förvandlas hela tiden, det är som ett skådespel med vackra färger och ljus som man får uppleva. Vackra bilder, den nedersta gillar jag mest, där infinner sig lugnet.

    Jag hade problem med fläckar på en av mina kompaktkameror. De syns ju bäst när man fotar himlen, men du kan testa att fota ett vitt papper så ser du. Jag lämnade in den och fick det åtgärdat två gånger, båda gångerna på garantin fast den egentligen hade gått ut, goodwill fick det bli, kameran var dyr. Nu tror jag att jag har fått det på den lilla kameran jag har nu, men den använder jag knappt, tänker skaffa en ny så småningom. Hoppas att du får bukt med fläckarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.