AndligtTankar/Inspiration

Soluppgång på första parkett

Soluppgång på första parkett. Det är lite magiskt och helt fantastiskt. Vi sitter trötta på planet efter att ha gått upp mitt i natten. Solen börjar sakta att ta sig upp i horisonten.

Att försöka sova är svårt när en person framöl pratar konstant. Men blundar gör jag och då kommer massor med fantastiska bilder. Först kommer ett stort grönt klot. Ett vackert stort grönt med en lysande diamant i mitten. diamanten blir större och större och efter en stund är det gröna klotet helt borta och där där är någon som visar sig mitt ansikte. En “stor” man med ett ansikte som ser ut att ha varit med i många många år.

Jag blir glad när han kommer, varm i hjärtat och det sköljer etta lugn över mig. Men efter en stund så försvinner mannen och jag hör återigen personen prata….

soluppgång

 

soluppgång

För många år sedan sa en klok kvinna till mig; “du passar utmärkt att vara i det blå. Du kommer att få så mycket där. Men mitt jobb blev aldrig i det blå. Jag pratar för dålig engelska….

Jag får se till att flyga lite oftare då 😉

soluppgång

Väl på plats och oerhört trötta ger vi oss ut på en kort promenad. Molnen hopar sig snabbt men lika snabbt försvinner de.

 

soluppgång

Vacker svart varm sand, några spår av en fågel och ett litet grönt strå.

Ha en fin söndag alla!

 

6 thoughts on “Soluppgång på första parkett

 1. Är du på utlands semester? Så trevligt med semester ???

  Önskar dig en skön avkoppling!

  Säg till när du är hemma så jag kan skicka sms. Funderade över en sak ?

  //Tina

 2. En sån otroligt vacker soluppgångsbild! Och den minimalistiska med grässtrået, så fint. Så du är på semester, då kan du kanske vila ut på riktigt och samtidigt få påfyllning, det är trist att vara krasslig så länge.

  Hittar ingen gillaknapp, visst har du väl haft en?

  1. Tack 🙂 Ja det är skönt att få ladda batterierna efter så lång sjukdom, jag är fortfarande lite krasslig men hoppas att det blir bättre här 🙂 Men nu lovas åska och regn :/
   Ja jag har haft en gilleknapp och den försvann. Nu hittar jag inte att installera igen tyvärr….knepigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.