Inlägget innehåller annonslänkar

Halloween firas sedan massor av år även i Sverige. När jag var liten firades det inte här i Sverige. Men nu verkar det ha kommit för att stanna. Firar ni Halloween? Och i så fall hur?

Många barn blir ju superrädda denna dag, men vill man kan man ju även göra det mysigt och bara lite läskigt. Men med ursprung i USA har framför allt barn tagit över seden att retas med vuxna, gärna utklädda till skräckmonster eller till och med Döden. Högtiden har växt sedan 1990-talet och blivit populär främst bland barn och ungdomar. Halloween handlar mycket om att barn retar och provocerar de vuxna, men på ett lekfullt sätt. Hos partykungen hittar du massor med prylar, både läskiga och lite mindre läskiga.

Halloween

Ballonger är alltid skoj, och orange och svart tycker jag är fint ihop. Här hittar du ballongerna och de är ju inte så läskiga.

 

Halloween

Pumpor i olika färger och storlekar är fint att dekorera med. På bordet eller utanför dörren med ljuslykta. Här hittar du pumporna. Passar perfekt på middagsbordet vid Halloween.

 

Halloween

Servetter som passar perfekt till halloweenmiddagen hittar du här

Halloween

En ypperlig ljusslinga med härliga halloweenpumpor som du kan hänga upp inför halloweenfirandet hemma! Så mysigt och det är 10 st pumpor som är ca 7,5 cm i diameter på ljusslingan. Totalt längd på ljusslingan: ca 295 cm och den sätts på med on/off knapp på en batteridosa. Ljusslingan hittar du här.

Hos partykungen hittar ni massor med roliga och läskigare (för den som vill) prylar och till överkomliga priser.

Nu ska jag ta mig ut i solen och bygga upp energi och motståndskraft mot virusar 🙂

Ha en toppendag!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.