söta prickar

Söta prickar på regnruskpromenad

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Polarn och pyret

Söta prickar knackade på min dörr i går.

Söta prickar? Kan de knacka på dörren? Näe inte riktigt kanske, men så var min känsla när jag öppnar dörren och de står där, tre fantastiska tjejer i olika åldrar; Son”hustrun”, “stora”barnbarnet och “lilla” barnbarnet. Gissa om hjärtat svämmar över av glädje.

Nu skulle de ta ut farmor (jag) på en liten promenad. Och ute går ju bra att träffas när man som just nu enligt doktorn är infektionskänslig. Bacillerna blåste nog bort i den starka vinden. Lagom takt för mig var det också att gå på promenad med en liten 2-åring.

Söta prickar då? Jaa den där enormt fina regnkappan som hon (2-åringen) hade på sig fick ju mig att vilja krypa in i en likadan kappa. Wow (enligt mig)hur söt som helst! Ni hittar den här. Och just nu är det rea på den också.

söta prickar

Gult är en färg som jag älskar, men har svårt att sätta på mig själv även om jag vill. (men jag köpte ett par gula pumps i våras och de älskar jag!) Tro det eller ej men de är fantastiskt sköna.

Men som sagt, jag tycker att gult gör en glad i själen. Polarn o parets gula galonisar hittar ni här

Det var iallafall skönt med att få lite energi  av fin höstluft och underbart sällskap. Här kommer du till Polarn och Pyrets sida. Lite julklappstips till barnbaren kanske.

I dag är det lika grått och blåsigt, men nu är det dags att klippa ner mina dahlior som jag har varit så stolt över.

Ha en toppendag!

 

 

söta prickar

 

 

 

 

6 kommentarer

 1. Så fint med prickig regnkappa ?? Och så rart av dom att ta ut dig på en liten promenad ?
  Ja visst är gult fint! Jag gillar verkligen höstens vackra skiftande färger ?
  Skönt att du orkade dig ut en liten stund ?

  Trevlig vecka ?

  //Tina

  1. Carina
   Author

   Älskar gult 🙂
   Mysigt med promenad tillsammans med de små <3

  1. Carina
   Author

   Tack 😉
   Ja riktigt mysig stund med älskade rara söta barnbarn <3 och deras mamma <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.