årstider

Nu har jag gjort det igen

Vad har jag gjort igen?

Jo jag har bytt tema här på bloggen. Varför då då? Jaa det kan man undra. I bland blir det så att man har tid att sitta ner och testa olika teman som passar just mig. För det första vill jag att det ska vara trevligt att titta in här hos mig. Ja så klart har vi alla olika tycken och smak. Men  jag utgår från mig och hur jag upplever mina bilder i bloggen. Och förra temat tycker jag jorda mina bilder så små. Nu upplever jag här att bilderna blir mer tydliga och det är ju mina bilder först och främst som jag vill försaka att inspirera med. Det här med att skriva kanske inte är min starka sida eller rättare sagt, inte så modig kanske att skriva. Men vem vet, det kanske kommer med tiden.

gjort

Bilderna i dag är gamla sedan flera år, men jag letar upp bilder efter känslan idag.

 

gjort

Tänk hörni…

snart är det dags att hänga upp stjärnorna igen. Denna bild kommer från torpet som jag bodde i i några år. Kommer ihåg hur mysigt det var att advents pynta och tända i kaminen och höra sprakandet samtidigt som glöggdoften sprider sig i det lilla hemmet.

Nu är det inte alltid så mysigt i ett torp…inte när det är 14 grader inne när man vaknar, musbajs i garderoben, och på vintern när vattnet fryser. Ja det hände inte ofta men ibland. Oftast var det kallt iallafall på morgnarna.

gjort

Och snart är tomtarna pigga

för att orka kliva fram och förgylla våra mörka dagar.

Det är nog tur att advent och jul finns just under vår mörkaste tid. Tänk om alla bara kunde släppa hysterin kring mat och julklappar och bara mysa med lus och tomtar som skiner upp vår tillvaro. Vila och njuta av tiden och samla kraft till de sista mörka månaderna innan ljuset och värmen tittar fram igen.

 

Nu blir det en promenad för mig även om det regnar. Bygga upp energi och immunförsvar igen, det gör jag nog i skogen .

Ha en bra måndag!

2 kommentarer

 1. Om du visste vad jag håller med dig när det gäller hysterin om julklappar och den tillhörande maten. Min familj har slutat med det för några år sedan. Gillar första bilden skarpt. Underbar ljus och stämning och den lilla “ön” är väldigt dekorativ.

  1. Carina
   Author

   Tack Ja den lilla ön är speciell för mig Den kallas eller kallades när jag var liten för ”Afrika” och finns i Sigtuna (min födelsestad/hemstad)
   Populär för fotografering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.