grytbröd

Grytbröd är det enklaste

 Grytbröd är väl bland det enklaste

Ibland längtar jag så otroligt efter ett gott nybakt bröd. Så igår kväll innan jag la mig fick jag för mig att röra ihop en deg som står kallt över natten. Ja tyvärr blev det med vetemjöl special, men ibland är det så gott att “fuska”. Har inte hittat vetemjölsfri/glutenfri variant än. Tips mottages gärna.

Brödet blev i alla fall super. Jag har gjort brödet tidigare och ni hittar receptet här Det är superenkelt och inte alls krävande eller kladdigt. Därav att jag orkade fixa färskt bröd till frukost.

I går gick vi en liten promenad i skogen för att jag ska få min kraft tillbaka. Skogen är fantastisk när man inte orkar så mycket. Tänk bara luften…att sitta på en sten och bara andas in den härliga skogsluften är fantastiskt för kroppen.

grytbröd

En ensam liten gul blomma mellan mossiga stenar. Just den här bilden ger mig lite tröst om att ljuset och sommaren kommer tillbaka. Just nu i skrivande stund tänker jag att det här får bli mitt bidrag till “tröst” i söndagens utmaning hos fotosöndag

Eller den här kanske….nu blir jag lite velig. *ler*

grytbröd

 

Ha en riktigt fin söndagseftermiddag !

3 kommentarer

 1. Första bilden är min favorit och den är perfekt till utmaningen. Testa att baka brödet med Majsmjöl eller Durramjöl. De är ju glutenfria.

  1. Carina
   Author

   Tack Och det var precis den bilden jag valde?
   Tack för tipset av ”mjöl”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.