Stickat och barnkläder

Barnkläder och stickat

Stickad tröja klar

När jag nu blev klar med babykoftan var jag så lycklig men tänkte samtidigt att jag ville ha något till koftan när jag ska lämna den. Något litet fint till. Då  helt plötsligt som om någon hört mina tankar damp det ner ett meddelande om ett företag som gör barnprodukter, kläder mm. Deras värderingar i företaget är att antirasismen ligger dem varmt om hjärtat och att de står för alla människors lika värde. VaniMeli AB är ett svenskt företag  och du kan läsa mer om dem och deras värderingar  här

Ok, nu kommer reklam igen….ja eller näe. Jo för at jag vill göra reklam för företaget därför att jag gillar deras värderingar.  Så detta är ingen annons.

Barnkläder och stickat

Sagt och gjort, jag kollade in deras sida och fastnade för en söt liten klänning med tulpantryck ( hoppas att den gillas)

Barnkläder och stickat

Själv tror jag att klänningen passar till koftan. Klänningen är kortärmad så då är det skönt med något på armarna. Koftan är stickad i mjuk babyalpacka så den sticks inte.

Barnkläder och stickat

Jag bara älskar dessa små uggleknappar.

Nu ska jag försöka att ta ett djupt andetag, sätta mig i bilen och fara till affären för lite inhandling av mat. Men jag lovar det går framåt även om det är sakta.

Ha en toppenfredag!

 

2 kommentarer

 1. Tycker också att klänningen och koftan passar utmärkt ihop. Knapparna ser ut som om jag måste ha dem. Är ju en (natt)uggla 😀
  Ha en trevlig helg!

  1. Carina
   Author

   Tack ?
   Ja knapparna är fantastiska Hihi även för en nattuggla ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.