Höstbilder

Höstbilder från promenaden igår

Det som var lättast på promenaden var att fota höstbilder

Min korta promenad i går med en påse och kamera i handen i går blev inte så lång. Kraften finns liksom inte att andas ordentligt och då kommer ingen annan kraft heller. Men ta några bilder var väl det som gick absolut bäst.  Det är riktigt mysigt när man fortfarande kan gå förbi hagar med kreatur. I den här hagen gick det en massa vad jag tror ungtjurar. De tittade lugnt på mig och fortsatte att beta. Två st svarta gick bland alla ljusbruna/beige och de var just de som mina ögon föll på. Jag minns att när min morbror hade kor var det just de svarta kalvarna som var mina favoriter.

Höstbilder

Jag försökte

här att få till det fina ljus som sökte sig ner mellan träden på flugsvampen….det är svårt att få till men solen lyste precis ner på ena sidan på “hatten”, därav den “vita” fläcken.  Det blev bara en bild eftersom jag hastigt vände och gick ut ur skogen. Varför? jaa vem vet….Mer bilder från gårdagen finns här

 

Höstbilder

Kyrkan omsluten av träd

som sakta byter färg. Solen lyser lite svagt mellan molnen som precis har täckt solen. Kan det bli vackrare.

Höstbilder

Trappsteg kan vara långa och tunga

men ibland får det ta tid. För varje trappsteg man tar känns det glädjande och en bit på vag. Alla kan inte springa trappstegen, en del behöver ta de sakta ett steg i taget. Men väl däruppe….

Gick förbi trappan och fick en sådan stor lust att sätta mig ner på huk och ta en bild. Orden kom då också i tanken. Många gånger när jag tar en bild och sedan visar den här så behöver inte orden betyda något om mig, eller hur jag mår. De bara kommer vid tillfället när jag ser det jag fotar.

Nu ska jag vila en stund och kanske orka en liten promenad på eftermiddagen. Eller plocka in blommor som står kvar ute eftersom jag blev sjuk.

Ha en fin torsdag och njut av solen.

2 kommentarer

 1. Gillar perspektivet du valde när du fotade trappan. Ser det framför mig när du försökte undvika solfläcken på svampen. Man brukar krypa runt, runt motivet för att hitta en bättre vinkel 😀
  Fina bilder! Tyvärr kan jag inte njuta av solen. Den har inte visat sig här en enda gång. Ha en fin, mysig kväll!

  1. Carina
   Author

   Tack 🙂 <3
   Haha ja det såg nog roligt ut…Du ska veta att jag gick omkring på huk ganska länge innan jag var något sånär nöjd eller gav upp 😉

   Åh så synd att du inte har solen hos dig. Här har varit ytterligare en dg av sol…Underbart!

   Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.